Архив за January, 2009

На вас приятели любими желая светли дни, желая ви букет от рози и сбъдване на всичките мечти! Животът ви да бъде пълен с радост, да бъде свидна вашата мечта, желая ви прекрасна младост от името на ЛЮБОВТА!

Какво е бракът? Това е магия, която слива две безцелни същества и им открива смисъла на живота. Бракът удвоява силата на човека да се справи с всякакви неволи и дава отговор на повечето вечни въпроси. Бъдете смели, отдайте се един на друг и ще постигнете много! Но не изгубвайте себе, защото бракът не е любов с окови, не е затвор за личната свобода, не е капан за душите! Бъдете два бряга, но стройте мостове помежду си! Бъдете два океана, но свързани с твърда земя! Бъдете влюбени и като струните на китарата бъдете способни да свирите заедно в хармонична мелодия, без да се заглушава уникалния тон струната на всеки! Бъдете честити!

Мило младо семейство, днес е най-хубавият ден в живота ви! Нека дните ви заедно от тук насетне да са също толкова щастливи и усмихнати, в хармония и любов! Нека всички ваши желания се превърнат в реалност!

Желаем ви достатъчно слънце, за да запазите мирогледа си светъл! Желаем ви да получите достатъчно, за да задоволите желанията си! Желаем ви да оцените това, което имате за да бъдете истински щастливи!

В младостта  щастието има дъх на напъпили рози, в зрелостта – аромата на опияняващото червено вино, в старостта – тъгата и очарованието на кървавия залез на слънцето! Пожелавам ви да помните тази сватба! Заедно да усетите аромата на розите, да отпиете от виното и да изживеете залеза. Пожелавам ви любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно изпитания,за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да Ви дават спокойствие и подкрепа! Ако има нещо по-ценно от любовта, по-скъпо от щастието и по-важно от здравето,
то нека бъде ваше! Сътворете вашата приказка!!!

Сега щастливи сте – личи си и радост в очите ви прелива. Няма капчица тъга – пожелавам ви да сте все така. Пожелавам ви любов голяма и само слънце да огрява, живота ви на двама. Бъдете силни, умни и добри и нека любовта ви води по път нелек, но осеян със звезди.

Бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи! Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели! Обичайте се и дерзайте! Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли… Но там, където любовта цари, убождането не боли!

С любов и нежност пътя извървете, чак до златната си сватба в съгласие живейте! Нека огънят на любовта във вашите сърца не гасне и в радост да растат деца, дома ви да напълнят с щастие! Близостта до края запазете, да няма между вас прегради, съюзът свят с годините да стане по-силен, по-крепък от стомана. Безкрайна радост пътя да чертае приятелите верни да са с вас до края и болката да бяга надалече, а щастието да ви съпътства вечно.

Мили младоженци, бъдете здрави и щастливи и по-често да си казвате “Горчиво!” Нека този месец меден, бъде месeц вечен, не-последен! Щастлив да ви е бракът сто години и скоро щъркел да ви кацне на комина!

Нека само обич топли вашите очи, нека слънцето огрява дните ви с лъчи, здравето да ви е спътник всеки божи ден и 100 години да празнувате годишнина от този ден.

Нека животът ви с рози осеян е, и нека камбани звънят, че в този ден клетви изричате, и един на друг се обричате, че ще е чиста и свята ЛЮБОВТА!

Рамо до рамо, ръце в ръце, сърце до сърце – нека винаги да е така до края на света!
С руйно вино и със звън на чаши Ви пожелаваме радост и младост, здраве и щастие, любов и деца!

И все така, ако ви липсва вяра, да стигнете до този пристан, назад не вдигайте платната,
че любовта изключва всяка изневяра, и няма щастие наистина без изпитанията на съдбата.

Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални, обаятелни, най-неповторимите!
Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега! Запазете завинаги Вярата, Надеждата, Любовта!

Любовта и животът са една приказка с общо начало и преплетени пътища – защото
любовта е, която дарява живот! Любовта не е само миг от вечността, тя е безгранична и вечна. Когато пътищата се преплитат, когато искате да задържите мига завинаги – подарете си семейство създадено с Любов!