EdelweissBG Toolbar е вече факт, с него бързо и лесно можете да търсите цветя, букети и подаръци само с едно щракване на бутона на мишката. Можете лесно и бързо да инсталирате EdelweissBG Toolbar на вашият браузър, не се изискват никакви познания.

Лесен за навигация и полезен Toolbar, който ще ви помогне лесно с едно щракване на мишката да намерите фирма за доставка на цветя, букети, подаръци и изненади, като ви спести излишното и досадно разкарване по магазини за цветя, подаръци и бижута. Вие ще спестите време, което можете да оползотворите за нещо друго. Фирмите доставят за вас, а вие се радвате на свободното си време. Toolbar-а има бутон, който ще освети текста, който търсите в резултатите и ще ви улесни в преглеждането на резултатите. Също можете да ползвате бутона за блокиране на нежелани pop-up прозорци, които излишно забавят вашето сърфиране и отнемат вниманието ви. За хората, които имат проблеми със зрението има бутони за увеличение и намаляване размерите на страниците. И не на последно място след като приключите с търсенето можете да ползвате крайния десен бутон който ще се появи за да се прехвърляте на търсената дума в резултатите, като пестите време в преглеждането на търсените ключови резултати.

Програмата е лесна за инсталиране и не отнема повече от 10 сек.
Можете лесно да изберете на кои браузъри да инсталирате Toolbar-а и просто приключвате инсталацията с няколко щраквания на мишката.

Какво можете да търсите?
Цветя
Букети
Златни бижута
Саксийни растения и цветя
Доставки в страната
8-ми Март
Цветя за абитуриентски балове
Аранжировки
Кошници с плодове
Цветя за Рожден ден
Романтика
Сватбени букети и бутониери
Цветя за Свети Валентин
Съболезнования

Маркирайте ключови думи
Можете лесно след изпълнение на търсенето да маркирате търсената дума без да се мъчите да я търсите из огромното количество резултати.

Бързи резултати само за цветя и букети
С едно щракване на мишката можете да откриете цветя, букети, булчински букети, аранжировки, кошници с плодове и много други. Toolbar-а е на достъпно за вас място – точно под лентата където въвеждате адреса във вашия браузър.

Изисквания:
За момента EdelweissBG Toolbar е направен само за Intenet Explorer и Mozilla Firefox. За в бъдеще може да го предложим за браузъри като AOL и Opera.
Browser: Intenet Explorer 5.0, Mozilla Firefox 1.5 или по-следващи версии на тези браузъри

Моля запомнете, че EdelweissBG Toolbar-а за Firefox може да не е съвместим с Beta версии на Mozilla Firefox. EdelweissBG Toolbar-ът може да бъде ползван с всички потребителски излезли версии на Mozilla Firefox 1.5 и нагоре, намиращи се тук http://www.mozilla.org/products/firefox/

Operating System: EdelweissBG Toolbar-а може да бъде ползван на Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 2000 (SP3+), XP and Vista, Macintosh (OS X 1.0 and above)

Един Отговор to “EdelweissBG Toolbar – търсете цветя и букети бързо и лесно, само с едно щракване”

  1. admin said on December 5th, 2008 на 1:51 am:

    Този Туулбар ще ви улесни живота в търсенето на цветя и букети. И за търсенето на цветя и букети за доставка.

Оставете Отговор

CommentLuv badge