Архив за December, 2008

Купили сте си цветя? Доставили са ви цветя? Или огромен букет? Но не знаете как да се погрижите за да ги съхраните по-дълго живи и така красиви?

Ето няколко съвета как да се погрижите за тях:

1. Подрежете – можете да си купите малка лозарска ножица или с друга подходяща за случая можете да подрежете цветята едно по-едно за да не смачкате дръжките им. Направете рязането под струята на течаща студена вода. Ако подрязвате цветята сухи без течаща вода и особено розите, те натрупват балончета въздух в дръжките, които спират притока на вода и хранителни вещества. Също премахнете всички листа, които остават под водата във вазата.

2. Потопете във ваза – Напълнете ваза с вода  малко по-студена от стайната температура и добавете малко количество захар и лимонов сок. Захарта играе ролята на храна за цветята . А лимоновия сок спомага по-бързото движение на хранителните вещества нагоре по дръжката на цветята.

3. Алтернативно можете да ползвате малко захар, аспирин и малка монета във вашата ваза за същия ефект.

4. Аранжирайте и подредете цветята във вашата ваза и се наслаждавайте на красотата им!

5. Пазете цветята настрани от директна слънчева светлина.

6. Поставете цветята настрани от плодове, защото цветята се увреждат от отделяните натурални газове на плодовете.

7. Ако цветята започнат да завяхват или им омекнат цвета, дръжките или листата, отрежете 2 см. от дръжката под студена течаща вода, защото може да имат въздушни балончета в тях.

www.EdelweissBG.com

Как да спечелите пари Да правите пари с нас е много лесно!
Вие получавате комисионни за всяка поръчка, която направят клиентите които вие насочите към нашия магазин – 10% от всяка поръчка.

Насочените до нашия магазин клиенти могат да бъдат доведени по следните два начина:

1. Просто им кажете да посочат вашето потребителско име когато се регистрират в нашият магазин или когато правят поръчки.

2. Добавете линка, който се съдържа във вашият профил на вашият уебсайт или на места за реклама: Пример: http://www.edelweissbg.com/bg/index.php?refid=2 – този линк можете да намерите във вашият профил. Той е различен за различните потребители.
Всички посетители от вашият уебсайт които щракнат на този линк ще бъдат пренасочени до нашият магазин и в този случай той/тя като направят поръчка вие автоматично получавате вашата комисионна! Потребителят няма да бъде питан да слага вашето потребителско име в този случай. Когато влезете във вашият профил щракнете на “Моят Профил” в хоризонталното меню После щракнете на “Програма за съдружници за да намерите вашият линк.

Пример:

Наш потребител има Профил във нашият уебсайт. Той използва неговият линк (от втория начин по-горе) като прави реклама на нашият сайт на разни други търсачки, сайтове и портали. Всеки който щракне на този линк впоследствие идва на нашият уебсайт и ако се регистрира става автоматично негов така наречен “съдружник”. В момента в който този негов “съдружник” направи поръчка на нашият онлайн магазин, той директно получава 5% от поръчката на този “съдружник” (клиент). Всеки ден ние имаме над 20 поръчки 12-15 от които са направени от съдружие. Ако имаме поръчка за 65 лева то вие получавате 6.50 лв (10%), веднага във вашият профил. Обикновено 70% от поръчките ни са за над 60 лева. В края на всеки месец парите биват изплащани по банков път или чрез PayPal или чрез пощенски запис. Балансът по вашата сметка се отразява във вашият профил.

От вас не се изисква нищо повече, ние изпълняваме поръчките и всичко останало. Вие само си вземате парите :)

www.EdelweissBG.com

Можете да се регистрирате да получавате актуални новини и новости за нашия сайт и нашите продукти като добавите вашия e-mail ТУК.

EdelweissBG предлага на своите клиенти кутии за доставка и подаръчни кутии, за да не се замърсят или унищожат вашите букети, ние опаковаме вашата пратка в специални транспортни кутии. Транспортните кутии са безплатни. Също можете да зарадвате човека на когото подарявате букета с елегантна подаръчна кутия в която може да бъде поставен вашия букет. Подаръчната кутия се поставя в транспортна за да запази чистия си и отличен вид.

8) Също ще обмисля и ще се постарая да осъществя всяко преложение от вас потребителите 😉 Няма нещо, което не мога да направя, така че всеки потребител, който иска да пуснем някаква услуга, екстра или нова опция, панел. Някакъв каприз или каквото и да е нека пише тук, а пък аз веднага ще обмисля предложението и ще се захвана с осъществяването му.
От тази година имаме неограничени ресурси и можем да си позволим каквото поискаме, така че не се колебайте да ИСКАТЕ!!! Сега ви се е паднало! 😀  (f)

EdelweissBG Разработи приложение за късмети, 😀 За да се чувствате добре и усмихнати през целия ден можете да изтеглите късметче докато пиете вашето кафе, или просто да си пробвате късмета :)

EdelweissBG разработи форум за помощ при отглеждане на цветя и саксийни растения. Можете да откриете полезна информация за вашето домашно или градинско цвете. Помощ при отглеждане, поливане, грижи, отопление, пресаждане, пръскане, проблеми и др. с вашето саксийно цвете или растение. Всичко е подробно описано, а също можете да потърсите помощ от други потребители или от нашия екип. Ние с удоволствие ще ви помогнем за да бъдат вашите цветя здрави и красиви 😉 Посетете сега нашия Форум

EdelweissBG.com разработи видео на изработените продукти и ги предостави за разглеждане на своите посетители, клиенти и бъдещи такива в YouTube.com всичките материали могат да бъдат разгледани тук Видеото е с високо качество. Може също да бъде гледано на www.edelweissbg.com Тук Видеото е заснето от екипа на EdelweissBG :)

www.edelweissbg.com предлага на своите клиенти най-евтините доставки в цялата страна. Фирмата доставя до абсолютно всяка една точна на страната независимо дали това е голям град, малко селце или махала в планината :) Ако желаното населено място все още не е добавено в списъка за доставки можете да ни пишете за да го добавим. Цената на доставката се калкулира чрез нашата SMART PRICE SYSTEM™, която калкулира цената на базата на размера на кутията и желаната дестинацията, като това запазва цената на вашата доставка възможно най-ниска.

Ето някои населени места до които сме доставяли цветя и букети:

www.edelweissbg.com – Доставка на цветя и букети…

Зона 1 Зона 2 Зона 3
Айдемир
Айрово
Аксаково
Алеко Константиново
Асеновград
Асеновци
Бараково
Басарбово
Батановци
Белащица
Бели Извор
Благоевград
Ботевград
Бургас
Бусманци
Бяла
Бяла Слатина
Варна
Велико Търново
Видин
Владая
Волуяк
Враца
Габрово
Галата
Герман
Горна Оряховица
Горни Лозен
Дамяница
Дебелец
Димитровград
Добрич
Драгичево
Дулово
Дупница
Елена
Жиленци
Исперих
Казанлък
Казичене
Карлово
Карнобат
Каспичан
Кърджали
Кюстендил
Левски
Ловеч
Мартен
Мездра
Мировяне
Монтана
Нова Загора
Нови Пазар
Павел Баня
Пазарджик
Павликени
Панчарево
Перник
Петрич
Плевен
Пловдив
Полски Тръмбеш
Попово
Радиново
Разград
Рударци
Русе
Сандански
Световрачене
Свищов
Севлиево
Силистра
Сливен
Смолян
Сопот
София
Стара Загора
Тополи
Троян
Труд
Трудовец
Търговище
Хасково
Широко Поле
Шумен
Ямбол
Агатово
Айтос
Албена
Алфатар
Антимово
Антоново
Априлци
Арбанаси
Ардино
Арчар
Ахелой
Бабук
Байлово
Балабанчево
Балчик
Балша
Банево
Баните
Банкя
Баница
Баниска
Банско
Батишница
Батошево
Беглеж
Бели Лом
Белене
Берковица
Бойчиновци
Велики Преслав
Велинград
Вършец
Горни Богоров
Горно Сахране
Гоце Делчев
Девня
Добринище
Дойренци
Долна Митрополия
Долни Дъбник
Долни Лозен
Дорково
Калофер
Камено
Козлодуй
Костинброд
Куклен
Кулата
Мадан
Мадара
Момчилград
Негован
Несебър
Николово
Нови Искър
Нови Хан
Ново Село (Видин)
Ново Село (Пловдив)
Ново Село (Русе)
Омуртаг
Панагюрище
Паничище
Пещера
Поморие
Правец
Първомай (Пловдив)
Раднево
Радомир
Разлог
Рила
Свети Влас
Септември
Симитли
Сливо Поле
Слънчев Бряг
Созопол
Трявна
Щръклево
Антон
Арда
Ахтопол
Бабинска Река
Байкал
Барутин
Бачево
Елешница (Разлог)
Провадия
Самоков
Фотиново (Пазарджик)
Фотиново (Кърджали)

Актуален списък с всички населени места където сме доставяли до сега можете да видите тук